FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wij zijn niet op de hoogte van de status van jouw sollicitatie. Je zou contact op kunnen nemen met de werkgever.
Ja, op je account dashboard kan je er in het menu voor kiezen om je account te verwijderen. Hiermee zullen al jou gegevens verwijderd worden, ook je geüploade bestanden.
Nee, je CV is alleen zichtbaar voor werkgevers met de juiste privileges. Een werkgever met de juiste privileges zal een beperkt aantal CV's kunnen bekijken of maar voor een bepaalde tijd.
Voor alle werkzoekende is ons platform 100% gratis, je kan zo vaak solliciteren als je wilt
Dit zal meestal gewoon mogelijk zijn, behalve als de werkgever er voor gekozen heeft om alle sollicitatie intern via ons platform te regelen.